sobota 5. září 2020

PODRAZÁK

 
Tentokrát Myron Bolitar pátrá po zmizelé Kathy, sestře své bývalé milenky Jessiky. Dlouho nenachází  žádnou stopu, která by ho nasměrovala.  Když se jednoho dne Myronovi ozve Christian, přítel zmizelé Kathy, u kterého se objeví nové číslo pornočasopisu Naostro a v něm fotografie zmizelé Kathy, běh vyšetřování se trochu rozebíhá.

Kathy byla obyčejné, slušné děvče,  dokud nepřistihla svou matku a rodinného přítele Paula dá se říct inflagranti. Kathy ten vztah velice špatně nesla a chtěla se stůj co stůj své matce pomstít. Začala proto vyhledávat sex s každým, kdo o něj stál. Zároveň se nechává při nezávazném sexu fotit a tyto snímky posílá své matce.
Tak, jak se z Kathy v jeden moment stává povolná dívka, stejně rychle chce zařadit zpátečku, když najde chlapce, s kterým si umí představit vážný vztah.  Brzy na to  se však Kathy  ztratí.

Policie marně pátrala po nějaké stopě, nakonec případ dá se říct odložila. Jessika, se kterou Myron kdysi měl krásný, láskyplný vztah Myrona vyhledá a poprosí ho o pomoc, při pátrání po své sestře Kathy...

Žádné komentáře:

Okomentovat