pondělí 26. září 2022

 Tak si říkám, jestli vůbec potřebujeme takovou vládu, jako je ta Fialova. Jediné, o co se starají je dodávání peněz a zbraní na Ukrajinu a rozdávání dávek imigrantům. 

Často vídám, když jdeme na procházku, tak na samém konci města vídám zaparkovaná velká auta, mám na mysli ty tzv. tiráky. Vepředu mají ukrajinskou vlaječku a značku, vzadu, tam, kde bývá značka nemají nic, nebo některá ta auta mají vzadu značku polskou. Co by tak asi mohli dovážet, napadají mě imigranti a zpátky na tu Ukrajinu se od nás veze co, když auta čekají, tak asi něco povezou..., ne nechci spekulovat, protože to nemám ověřené.

Fialova vláda co se týká ČR nerozhodne vůbec nic, pro rady si létají ne zrovna levně do Bruselu. Taková vláda je jak často říká Okamura i zadarmo drahá. Napadá mě, kolik  miliard ročně bychom asi ušetřili, kdyby se zrušila Sněmovna a s ní všichni ti zbyteční ministři, jejich rádci a poradci, kdyby odpadly všechny výhody, které mají, jako je levné jídlo, zdarma telefony, příspěvky na bydlení, reklamy v televizi, drahá auta, počítače, mobily a pod. Je toho asi ještě mnohem víc, za co vesele utrácejí státní peníze.  Myslím, že by se nic nestalo, ani kdyby se zrušil Senát. 

Dnes mě dostal na Blesku odstavec, co řekl Síkala o zastropování cen energií. Zajímavé je, že s tím čekal, až bude po volbách..

Síkela konečně řekl, jak to bude se zastropováním cen: Domácnosti nebudou limitované spotřebou. Jak to nakonec bude se zastropováním cen energií? 

Ministr průmyslu Jozef Síkela (za STAN) v neděli připustil, že nebude na celou spotřebu - očekává totiž, že při jednání v EU bude stanovena horní hranice pro kompenzace firmám i domácnostem na základě jejich předchozí spotřeby.

Žádné komentáře:

Okomentovat