neděle 14. listopadu 2021

brutální kampaň

Něco je sakra špatně, ona nestačila kampaň "Tečka za kovidem", ve které se říkalo, že třetí a posilující dávka vakciny udělá za tou novou zákeřnou virózou definitivní tečku, čili kovid prakticky vymizí. Statistiky říkají, že máme přes 60% proočkovanost a přesto je počet nakažených prakticky stejný, jako když se ještě neočkovalo. Takže někde se stala chyba a očkování nezabírá na 95%, jak nám zpočátku říkali, přesto spustil pan Babiš s ministrem Vojtěchem další, tentokrát opravdu šílenou  "Brutální kampaň", jak napovídá i její název. Tato kampaň se neštítí ničeho, protože zneužívá k přesvědčení občanů i mrtvá těla.

Tato kampaň útočí na lidské city!! Ona rozděluje národ, protože ti očkovaní šílí, že by se od neočkovaných mohli nakazit, a mnozí hlásají, že nemocnice budou jen pro ty očkované a neočkovaní, nebo obézní lidé, pokud onemocní, tak se budou muset léčit sami doma! Přitom lze dohledat, že i mezi plně očkovanými je vysoké procento nakažených, kteří dokonce leží na JIP,  jen ti očkovaní to teď  z nějakého neznámého důvodu nejsou schopni pochopit! Kdyby je ta vakcína tak chránila, nebudou se přece bát, že onemocní. Dnes už se nemluví o tom, že vakcinace kovid vymýtí, ale mluví se o tom, že očkovaní budou mít slabší průběh, než ti neočkovaní. Kampaň prostě vzbuzuje v lidech obavy, kampaň je přímo zastrašující a strach, jak je známo oslabuje lidskou imunitu.

Líbil se mi komentář pana profesora Pirka, kde říká, že pokud vláda bude chtít (a ona by chtěla), zavést povinné plošné očkování, musela by též nést zodpovědnost za nežádoucí účinky po vakcinaci a že jich opravdu je!

Za povšimnutí též stojí, kterak pan dosluhující premiér všude možně chlubí tím,  jak v poslední době stoupá zájem o očkování! Lidé si chodí pro třetí, tzv. posilující dávku, mnohé lidi přesvědčila brutální kampaň k tomu, aby se vydali pro svou první dávku!  Jestlipak s tou vakcinací nesouvisí i to, co se s lidmi děje? Kam mi paměť sahá, nikdy nebylo tolik násilných trestních činů, jako je dnes! Nikdy nebylo tolik havárií, jako v těchto dnech. V pátek mě doslova zasáhl článek, kde se psalo, že starší člověk - řidič pravděpodobně usnul za volantem a smetl mladou maminku se dvěma malými holčičkami, z nichž jedna následkům zranění podlehla. Dnes visí na Novinkách článek podobný, jenomže tentokrát smetl mladý řidič staršího člověka, který opět nehodu nepřežil. Další smrtelná nehoda se stala, když mladý řidič sjel z vozovky, tělo se našlo o pár desítek metrů dál. Mnoho řidičů v poslední době nabořilo auto do stromu a náraz nepřežilo! Prakticky každý den se stávají na silnicích závažné a nebo smrtelné nehody. Aby toho nebylo málo, tak se několikrát za den dozvídáme, kolika lidem ruply nervy a v hádce pobodali kolegu, či příbuzného.  Ani cestující už nemají jistotu, že dojedou ve zdraví do cíle, např. dnes jsem četla, že "mladík" pobodal ve vlaku svého vrstevníka, kterého se následně neštítil okrást!

Můžeme jen spekulovat, jestli tyto nehody, a vraždy nějak nesouvisí i s množstvím proočkovaných, jestli ta vakcinace nějak nepůsobí na lidský mozek, nebo jestli kovid není jak už mnozí spekulují "biologická zbraň", či jestli se jen jedná o to, že kovidová doba a zastrašování si nevybírá svou "daň"

Žádné komentáře:

Okomentovat