úterý 6. července 2021

vakcína - zamyšlení

 Tentokrát to není z mé hlavy, text je zkopírovaný z e-mailové zprávy a protože s ním souhlasím, vkládám text do této rubriky.

VAKCÍNA - ZAMYŠLENÍ

Chcete letět na dovolenou letadlem. V odbavovací hale Vám dají podepsat papír, že letadlo, do kterého se chystáte nastoupit je prototypem. Nebyly na něm odlétané předepsané hodiny se zátěží. Technickou dokumentaci bude mít dokončenou až za několik let. Zatím nikdy nespadlo, protože v něm nikdo neletěl. Pilot neví, jak dlouho potrvá let a tento typ letadel nikdy neřídil a jestli Vás na dané místo dokáže dopravit včas nedokáže odhadnout. A výrobce navíc právně nezodpovídá za žádné škody a újmu, které Vám mohou být při letu způsobeny! Pokud dojde k újmě na Vašem zdraví, nemáte nárok na odškodnění, protože jste byli letákem srozuměni s možnými riziky.

Jinak Vám ale vláda i letecká společnost garantují, že se můžete zúčastnit hození na trh této technické novinky, a že se nemusíte bát, vše je báječné a bezpečné.

Opravdu byste letěli? A to pouze proto, že Vám nějaká uplacená celebrita říká, že je to super a že ona také poletí??!!

Co Vaše intuice, víra, zdravý rozum?! Naslouchejte jim. Ne lživým zaprodaným mediím a celebritám! Tady nejde o virus, tady jde o moc! Strach zabíjí více než viry!

Žádné komentáře:

Okomentovat