pátek 5. března 2021

už jim nevěřím

 Kdysi byly doby, kdy mi bylo Babiše skoro líto, když vykřikoval "kampááááň" a mluvil o tom, že jsou všichni proti němu, ale brzy bude líp. Věřila jsem, že to AB myslí vážně, že takovému člověku nejde o peníze, že mu jde především o lidi a o naší vlast. Dokonce jsem ještě loni docela vážně uvažovala, že bych jim eventuelně letos u voleb hodila svůj hlas.

Bohužel se ukazuje, že bude naopak po všech stránkách hůř a že pan premiér vůbec není lepší, než opozice, že je úplně stejný, jako oni a že i když to tak nevydá, táhnou všichni za jeden provaz ale pouze ve svůj prospěch.

Včera AB prohlásil, že ani za tři týdny se podle něho nic nerozvolní. Potřebují údajně omezit mobilitu a musí se testovať až do zblbutí.  Jak se ukázalo, tak nic jiného než testovať a omezovať lidi vvláda neumí,  ani ten jejich slavný PES nic neřeší, ba právě naopak. Díky nesmyslným tabulkám, které žádný jiný stát nepoužívá jsme tam, kde jsme.  Místo nesmyslného vyhazování peněz za pochybné testy by měli zodpovědní lidé sehnat kvalitní respirátory, aspoň ty FFP3 a nejchudším lidem je rozdávat. Vládou nařizované respirátory FFP2 nikoho proti kovidu neochrání, protože jak je psáno v příbalovém letáků viry tyto respirátory nezvládají, zachytí pouze větší částice prachu, plísní a pod. 

Výživný článek na parlamentkách zde

Žádné komentáře:

Okomentovat