neděle 21. března 2021

prymula zase otočil

 Není to tak dávno, co bývalý, krátkodobý ministr zdravotnictví prymula zastával názor na vakcínu Sputnik V stejný, jako pan prezident Miloš Zeman. Dnes nevěřím pomalu svým očím, protože prymula mění své názory asi tak rychle, jako košile. Omlouvám se, ale nemohu psát velká písmena u jmen lidí, kterých si absolutně pro jejich názory nevážím.

Prymula současně v neděli doporučil, aby Česko nyní začalo nakupovat vakcínu AstraZeneca od států, které s jejím očkování přestaly. Česká republika by podle něj neměla přestat používat látku kvůli několika případům komplikací, které po jejím užití nastaly.

Hmmm, tak ať se tou Astrou Zenecou nechá naočkovat  prymula i s celou svojí familií sám!! Lidé by měli mít podle mne možnost si vybrat, jakou vakcínou chtějí být naočkováni. Podle prymuly jsme něco jako odpadkový koš. Ještě dodám, že by se klidně mohlo stát, že Česko sice vakcínu Astra Zeneca nakoupí, ale lidé jí nebudou chtít, okolní státy určitě nezastavily očkování Astrou Zenecou jen tak. Potom se s ní prymula a spol můžou tak akorát nechat vyfotit. 

Stejný názor, jako prymula zastává i petr smejkal. Podle něho je zbytečné, aby ruskou vakcínu prověřovali čeští vědci a dali naší vládě doporučení. „Ve chvíli, kdy bychom neměli žádné vakcíny, tak bych byl pro. V tuto chvíli je to zanedbatelná věc. Jsem teď jednoznačně na straně těch, kteří říkají, proč bychom používali neschválenou vakcínu, když není stav nouze. Ale tím neříkám, že není dobrá,“ uvedl na Primě Smejkal.

Tak já nevím, proč máme tedy všechno uzavřené, proč děti už pomalu rok nechodí do školy, proč se nesmíme navštěvovat, proč jsou uzavřeny všechny obchody a restaurace, když nemáme stav nouze!! A že by vakcín bylo dost, to ani omylem. Vím, že po Praze praktičtí lékaři musí o vakcíny škemrat, v mnoha poliklinikách dostali do každé ordinace jen 2, slovy dvě lahvičky vakcíny, a tu šestou dávku z každé lahvičky museli zlikvidovat!

Žádné komentáře:

Okomentovat