pátek 20. listopadu 2020

nebezpečnou mutaci se povedlo podle dánů zlikvidovat

 Dnes jsem si na Novinkách přečetla článek - Nebezpečnou mutaci koronaviru se povedlo podle Dánů zlikvidovat, kde se píše, že se vybilo několik milionů norků, podle pisatele nakažených nebezpečnou mutací koronaviru. Článek doplňuje šílená fotografie, na které je vidět, hromadný hrob a to, jak s těmi tvorečky zácházejí!!

Není to tak dávno, kdy se rovněž na Novinkách psalo, jak by se mělo postupovat při pohřbech lidí, kteří zemřeli na koronavirus, měly by se použít  spec. kovové  rakve, zemřelé osoby by se měly uzavírat do vaků ze silného igelitu a pod. nesmysly, a najednou v Dánsku nevadí likvidace milionů údajně nakažených norků nějakou nebezpečnou mutací a jen tak je vysypat z náklaďáků do ne zrovna moc hlubokých hromadných hrobů a zahrnout zeminou?  Něco tady hodně nesedí a i tohle je jeden z mnoha důvodů, proč spousty lidí přestávají těm někdy nesmyslným nařízením věřit. Rozhodně tím ale nechci říct, že jsme u nás např. proti rouškám a rozestupům, my roušky nosíme poctivě, jen na procházkách, když jdeme sami dva do přírody, tak si dovolíme chodit bez roušek.

Jinak ještě za sebe dodávám - Je to hrůza, chov zvířat na kožešiny, a je jedno, zda chov norků, lišek, oveček a nebo jiných druhů měl být dávno zakázaný. Podle mne není normální takový člověk, který má na sobě a nebo ve skříni kožichy a doplňky ze zvířat, která celý život trpěla v klecích a nakonec je trýznitelé zabili a stáhli. 

článek - https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/nebezpecnou-mutaci-koronaviru-se-povedlo-podle-danu-zlikvidovat-40342692

Žádné komentáře:

Okomentovat