čtvrtek 16. února 2023

nenechte se okrádat v supermarketech

 Ono nestačí, že mají v Lidlu tak vysoké ceny potravin, i když jak píšou na letácích jsou podle nich ceny trvale nízké, a teď nově ty ceny drtí Lidl na minimum. Mnoho lidí paragon nekontroluje a bohužel jsme k takovým lidem patřili i my. Po předminulém nákupu manžel zaplatil a pořád se mu něco nezdálo, tak si ještě v obchodě, hned za pokladnou položky zkontroloval a pokladní mu namarkovala položku, kterou nekoupil, jednalo se o nějaký energetický drink. Peníze mu byly vráceny. Jenže druhý den se to stalo zase, za pokladnou seděl tentokrát nějaký mladý muž.

Namarkoval nám hned za sebou dvě koblihy, přitom koblihy nikdy nekupujeme, kvůli vysoké ceně. Manžel pokladního upozornil, že koblihy nekupoval, pokladní se omluvil, ale stornoval pouze jednu koblihu, jak je vidět na paragonu. Podruhé to přišel řešit pan vedoucí a manželovi vrátil peníze i za tu druhou, předraženou koblihu. Kdopak ví, o kolik peněz už nás tímto způsobem u pokladny zaměstnanci okradli. Starší lidé by si měli do obchodu nosit brýle na čtení a účet si před odhozením do koše prohlédnout.

Píšu o tom protože se to zřejmě stává často a zlodějíčkům to projde. Lidé po zaplacení paragon okamžitě odhazují do odpadkového koše. My už si teď budeme kontrolovat každý nákup!

Žádné komentáře:

Okomentovat