čtvrtek 1. prosince 2022

 farizejové z ODS

Poslanci vládní pětikoalice v úterý přehlasovali prezidentské veto a definitivně protlačili novelu služebního zákona, která byla terčem ostré kritiky opozice, části odborné veřejnosti a varování před radikálními změnami byla slyšet z řad samotné státní správy.

Co z toho vyplývá? Někteří farizejští lidé, poslanci z pětikoalice, v utajení  bonzují na vládu např. na PL, ale zároveň si nepřejí, aby bylo uvedeno jejich jméno, a tak se o nich píše jako o dobře informovaném zdroji z parlamentních kuloárů. Při důležitém hlasování, které by mohlo naší republice a lidem pomoct však tito farizejové pro cokoliv zvednou poslušně ruku. Přitom oni jediní by mohli v této těžké době pomoct. Z mého pohledu jsou ještě horší, než celá vláda.


Smutné je, že celé hnutí ANO v čele s panem Babišem hlasovalo pro vládní rozhodnutí. Lidé často říkají, že by byl Babiš dobrý prezident, já si to nemyslím. Jo, na divadýlko je dobrý, to ano. Lidé zapomínají, že to byla jeho vláda, která chtěla uzákonit povinné očkování s nikdy netestovanou vakcínou, proti kovidu. To Babišova vláda neustále vyhlašovala nouzové stavy, i když nebyly jak víme z dnešního dění potřeba...

Žádné komentáře:

Okomentovat