neděle 7. srpna 2022

starosti

 Tak jsme se dnes, po včerejším odpočinku vrhli na úpravu plotu z tújí.  Zbyla už jen jedna strana a já děkuju za manželovu prozíravost, že jsme se větší části tújí už zbavili. V našem věku se do něčeho takové pouštět, zvlášť když léta jsou tak úmorná už nejde, Tak jsme se dohodli, že zkrátíme už jen vršek a příští rok se uvidí, co bude, a nebo možná ani nebude.

Teploměr ukazuje něco málo přes 22°C, řeklo by se ideální teplota, ale já jsem tak unavená za dopoledne, že sotva pletu nohama.

V politice jsou neustálé dohady, osočování, místo aby se něco dělalo už konečně ku prospěchu našich lidí - pro české občany. Vypadá to, jako by i mraky byly v nějakém divném rozpoložení. 

Mám strach, co bude v zimě, nebo možná už na podzim. U nás se topí i ohřívá voda plynem, pro plyn jsme se rozhodli v době, kdy probíhaly kotlíkové dotace, my tedy na dotaci nedosáhli, ale pořídili jsme si úspornější kotel,  teď už na nějakou změnu mít nebudeme, a půjčku si brát nemůžeme. 

Žene se to na nás ze všech stran a pan premiér si odjede k moři odpočinout a ještě se ptá občanů, jak budou relaxovat oni. Je chudák tak unavenej z toho věčného létání z a do Bruselu, nebo z toho, jak ve sněmovně neodpovídá ani na jednu jedinou otázku, kterou mu pan Okamura položí. Stejně tak pan Jurečka, koukají do mobilů, to spíš Jurečka, Fiala s hlavou skloněnou kouká někam na stůl  a oba dělají, že se jich to netýká. To bylo řečí, když byli pánové v opozici, to bylo stížností, že je vláda ignoruje. To je...., no nic, sprostě psát nebudu.

Žádné komentáře:

Okomentovat