sobota 12. června 2021

nakazil se a zemřel na covid, i když byl očkovaný

  Nakazil se a zemřel na covid, i když byl očkovaný. Výjimečně se to může stát, říká Prymula

Z dnešního článku  na Novinkách  se dozvíme, že zemřel na kovid 82letý senior, který byl naočkovaný. Vinu za to má údajně ošetřovatelka, která naočkovaná nebyla. Pan Prymula to vysvětluje tím, že u starých lidí rychle klesá nabytá imunita i po očkování.  Tak proč důchodce očkují tou nejhorší vakcínou - Astrou Zenecou, když má údajně pouze 75% účinnost?

Tak by mě zajímalo, k čemu vlastně to očkování je? Nejde vůbec o zdraví občanů a především seniorů, jak se nás snaží přesvědčit pan premiér, protože v domovech důchodců se očkovalo pouze tou nejhorší vakcinou Astra Zeneca!!!   Vypadá to, že se naše vláda chce zbavit v první řadě seniorů, jednak se nebudou muset vyplácet důchody a v neposlední řadě vymřou pamětníci. Už teď se přepisují dějiny např. i o tom, jak a kdo nás osvobodil..

Další věcí, co mě zajímá je, proč se stále u nás nesmí nakoupit ruské vakcíny Sputnik-V, před pár dny jsem zaznamenala v tisku zprávu, že už i Amerika nakupuje od Ruska obrovské množství vakcíny Sputnik, a svých vakcín se zbavuje tak, že je rozdává  do chudších států. No a naše vláda se naopak zásobila vakcínami, o kterých se v té době už vědělo, že mohou způsobit embolie a jiné závažné zdravotní problémy, že jsou nebezpečné, a přesto je vnucuje teď už i dětem! Pamatuju si, jak premiér řekl na kameru, že skupujeme vakcíny Astra Zenecka i od států, které s touto vakcínou odmítají očkovat své občany!!

Mozek mi to nebere, vždyť je to do nebe volající hanebnost! 

 A další článek navazující na ten první  vyšel dnes v 9:57 - Ukazuje se, že očkování vakcínou AZ není účinné, nebo naprosto selhávají ty slavné testy!!

V domově, kde zemřel nakažený senior, dostali covid další dva proočkovaní

Hromadné PCR testování šedesáti vytipovaných osob, které provedli ve čtvrtek v Domově důchodců ve Velkých Hamrech na Jablonecku liberečtí hygienici, potvrdilo onemocnění covid-19 u dvou seniorů. Oba už přitom byli proočkovaní.

A článek ze včerejška, u kterého už není možno napsat komentář. -

Po úmrtí 18leté dívky omezí Itálie očkování AstraZenekou
Včera 11:00 – Řím ČTK


Itálie zvažuje, že omezí používání vakcíny od britsko-švédské společnosti AstraZeneca. Důvodem je úmrtí 18leté dívky, která zemřela krátce poté, co dostala tento druh očkovací látky. Používání preparátu by mělo být výrazněji omezeno u lidí pod 50 let. V současnosti italské úřady pouze doporučují AstraZeneku přednostně používat k očkování starších ročníků.


Z fotografie můžeme vidět, jakým zvláštním způsobem zdravotník očkuje pana premiéra, nevypadá to ani trochu důvěryhodně.


A tady u izraelského premiéra Benjamina Netanjahua je to stejné, jako přes kopírák...

Žádné komentáře:

Okomentovat