pondělí 21. června 2021

covidové šílenství pokračuje

 Sotva jsme si trochu oddechli, protože ubývá nově nakažených, už na nás zase vyskakují články o mutacích a hrůzách, které se dějí v Británii, v Indii. I v Rusku prý opět přibývá nově nakažených!

Nemluví se a ani se po celých 15 měsíců, kdy tady ten covid je vůbec nemluvilo o chřipce, nemyslím tu běžnou jak říkají někteří lidé "chřipečku", protože tu opravdovou chřipku zřejmě nikdy neměli.

Stát má plnou pusu toho, jak nás chce ochránit, ale mně připadá, že jde pořád jen o to, jak přinutit lidi, aby se se nechali naočkovat, i když o vedlejších účincích se zatím nic neví. Zdá se, že jde všem, včetně téměř všech opozičních stran, a různých uskupení a splerenců jen o to, jak co nejvíc zadlužit Českou republiku. Jedinou výjimkou je snad SPD.

Jak se bohužel zdá, stejně očkování nějak nezabírá. Proočkovaný Izrael dnes hlásí nová ohniska nákazy ve školách, indická mutace Delta opět dál mutuje na Delta Plus. Tak k čemu vlastně to očkování a všechno to testování je? Proč to lidem, (teď už i dětem) nutí, i když to v ničem nepomáhá?

Nikdy dřív, když řádila chřipka, jako pominutá jsem nezaznamenala, že by vláda lidem nutila roušky, respirátory, testy, a očkování, to očkování bylo dobrovolné, párkrát jsem ho absolvovala také, ale opravdu jen z vlastního rozhodnutí.

Mám dojem, že kdyby vládě záleželo na lidech, bude se především chovat úplně jinak, tohle je až příliš okaté.

Žádné komentáře:

Okomentovat