pondělí 24. května 2021

počasí se totálně zbláznilo

 Počasí se nám díky nezodpovědným lidem, kteří mají pořád málo a tak vymýšlejí, jak by měli ještě víc, rok od roku zhoršuje. To kvůli nim jsme se dostali tam, kde jsme.

Z dnešní procházky, všude, kam oko dohlédne jen samá řepka. Stejné to bylo i minulý a předminulý rok, obilí se už asi v našem kraji přestalo pěstovat.

 Mrzí mě, že to odnášejí ti nejchudší lidé, kteří celý život poctivě pracovali a odváděli daně. Dnes musí živořit a bohužel někteří i vybírat popelnice a kontejnery. 

Cena potravin raketově stoupá, a to už je ohlášeno na příští rok  i velké zdražení plynu a elektřiny. Pán Velkomožný pak cosi drmolí v té jeho česko-slovenské hatmatilce, že se bude opět přidávať na důchodech a opět v průměru, jak jinak. Takže ti s vysokým důchodem dostanou zase víc a těm nejstarším přispěje stát pár korunami. Kdo to kdy viděl, aby stál květák 75 korun? Hlavně že se musíme dusit i nadále v respirátorech.

Čápi k nám přiletěli, aby tady mohli vyvést potomky a letos to fakt nevyšlo. Včera zasahovali záchranáři v Ústí nad Orlicí, bohužel dvě čápata se utopila v bahně, a další dvě zřejmě zemřela brzy po zásahu záchranářů. Je to strašný pohled vidět rodiče, jak zahřívají mrtvá mláďata.

Jen za minulý týden přišlo o život několik dospělých čápů, a někde na hnízdech přišli rodiče o všechny potomky.  Těm nejbohatším nadlidem je to však jedno, hlavně když oni mají všeho dostatek, a že se jim peníze sypou z testů a hlavně z vakcín, které v mnoha případech nejen, že nepomáhají, ale bohužel mají i spoustu vedlejších a nežádoucích účinků, a v některých případech dokonce i zabíjejí. Co na tom, že respirátory u nás v prodeji nejsou určeny pro zachycení virů, ale bez nich člověka nikam nepustí... 


Žádné komentáře:

Okomentovat