středa 11. ledna 2023

tak mám takový pocit...

 Nestačím zírat, jak se tzv. vlivní lidé v poslední době otáčí o 180°. Ještě nedávno na demonstracích plamenně hovořili o tom, že je třeba vystoupit z EU, a dnes..?

Třeba takový pán s přezdívkou Vidlák veřejně prohlásí, že on hodí hlas panu Babišovi, i když je o Babišovi známo, že je zastáncem EU, a že jeho ANO hlasuje v souladu s pětikoalicí. Je to samozřejmě jeho věc, koho bude, či nebude volit, má na to svaté právo, ale měl by si uvědomit, že za ním stojí lidé, kteří opravdu chtějí změnu a on je tím veřejným prohlášením vlastně ovlivňuje. Takhle to vypadá, že..., ale nechci tady spekulovat.

Pan Rajchl zase prohlásí, že asi nepůjde ani k volbám, protože se mu nikdo z kandidátů na prezidenta nezdá dobrý. To bylo přímo nešťastné, protože zrazovat od voleb by se nemělo. Demonstrace podle pana Rajchla nic nevyřeší, je potřeba čekat na řádně volby, ale ty přijdou až za tři roky.  Podle pana Veleby nemůže vládu shodit jedinec, tím myslí pana Jaroslava Baštu z SPD, na to je potřeba zaplněných náměstí, tak jak to vlastně je? Přidala se i paní Jana Bobošíková se svým dobře načasovaným videem, aby poukázala na to, jak nelidsky se s panem Babišem jedná, jak byl zneužit psychicky nemocný Babišův syn, ale o tom veřejnost už přece dávno ví, chybělo jen správné předvolební načasování.

Podle mne by nemělo být dovoleno, aby vlivní lidé veřejně říkali, koho budou volit, např. pan Plekanec s manželkou Lucií, herečka Eva Holubová, nebo herec Petr Štěpánek s manželkou Zlatou Adamovskou. a tak dál....

Jediný, kdo zatím nezměnil svůj názor je jak se zdá pan Skála a pan Vrabel, i když ani to zatím není úplně jisté, do voleb zbývají ještě tři dny.  



Žádné komentáře:

Okomentovat